Baner

"ČUDO JE MOGUĆE"

U četvrtak, 15. februara 2018. godine, obeležava se Međunarodni dan dece obolele od raka.

Tim povodom udruženje “Uvek sa decom” organizuje humanitarni događaj sa početkom u 11 časova u tržnom centru Ušće, gde će posetioci moći da se druže se animatorima iz Studija za animaciju "Zemlja čuda".

U 13 časova je projekcija filma "Čudo" u bioskopu Cineplex. Ulaz je besplatan, čime želimo da pošaljemo poruku podrške svim mališanima koji se leče od raka u Srbiji i svima koji su se izečili.

Projekcijom filma želimo i da podignemo svest roditelja, dece i svih građana da "biti drugačiji ne znači da nismo isti".

Tokom događaja, posetioci će imati priliku da kupovinom balona ili promotivnih artikala daju svoj doprinos kupovini stana za projekat “Roditeljski kutak”.

Humanitarni skup je deo kampanje "Čudo je moguće – rak je izlečiv" koja za cilj ima podizanje svesti javnosti o malignim bolestima kod dece: kako prepoznati na vreme, kako se boriti i kako i na koji način svako od nas može učestvovati u stvaranju široke mreže solidarnosti u cilju pomoći i podrške obolelim mališanima i njihovim porodicama kako tokom i tako posle završetka lečenja.

Dođite, pridružite se, podržite!

 

cudo je moguce-plakat

 

Pokretanje kampanje "Rak je izlečiv"

Naše udruženje je pozvano da prisustvuje konferenciji za štampu, na kojoj je potpisan memorandum o saradnji između RTS i Ministarstva zdravlja o pokretanju kampanje "Rak je izlečiv" i koja se održala 19. januara u Kamenoj sali Radio Beograda. Veoma smo srećni i ponosni što je naš rad prepoznat i na ovakav način priznat. Želimo da se aktivno uključimo u celu kampanju i na taj način pomognemo u njenom uspešnom realizovanju.

 

2018-01-19 rak-je-izleciv1

 

2018-01-19 rak-je-izleciv2

 

Novogodišnja čestitka

Dragi naši prijatelji,

Kraj godine je vreme kada se sabiraju utisci iz proteklog perioda pa ćemo i mi to uraditi. Uporan rad i stalne akcije koje smo sprovodili u ime i za korist dece obolele od raka koja se leče na dečijoj onkologiji IORS-a u Beogradu je doneo rezultate. Roditeljski kutak, koji želimo da osnujemo i pokrenemo kao mesto u kome će roditelji van Beograda moći da provedu vreme, da se odmore i pripreme obrok za svoje dete, da dobiju psihosocijalnu podršku, je trenutno najvažniji projekat i cilj kome težimo, a to će se nastaviti i u 2018.

Uz veliku pomoć smo obezbedili Božićne i Novogodišnje paketiće za naše junake. Divni ljudi širokog srca, kao što su Lavirint, Pulse office, Opposite-fashion, Soko Štark - Atlantik grup, Contrast studios, Crveni krst Čukarice, Print2print i gospođa Maja, Reikki Srbija i gospođa Gordana Gemović i njeni prijatelji i saradnici, između ostalih Metalunion, Kosta i Jakša, Dine trade, jedan tata po imenu Marko. Nevena Đorđević iz Čačka i još mnogo drugih.

Svima se zahvaljujemo na dobroti, trudu i vremenu koje su posvetili našoj deci i omogućili da se novogodišnja čarolija desi i njima. Deda Mrazu smo posebno zahvalni što je izdvojio svoje dragoceno vreme za nas.

Dragi naši koji ovo čitate, podsećamo da možete donirati sredstva putem SMS poruke 7175 na 7175 jer VAŠA PODRŠKA NAM ZNAČI, ZAJEDNO SMO JAČI.

 

01 cestitka

 

02 cestitka

 

03 priprema-za-paketice

 

04 jos-kutija

 

05 gotovi-paketici

 

06 novogodisnja-zajednicka