Baner

100 dece za 100 godina

Ove godine je 100 godina od proboja Solunskog fronta, za Srbe odsutne bitke Velikog rata.

Mladost jedne zemlje je najbitnija I naša obaveza je da je sačuvamo, ali i da zna ko smo. Zbog toga se organizuje planinarska tura kojoj je cilj da stotinu dece izađe na Kajmakčalan, najvišu kotu Solunskog fronta i čuvenu „ognjenu kapiju srpske slobode“. Ova akcija je posvećena i deci oboleloj od raka i njihovoj borbi za život.


Planinari, deca i Mark Kiting , Irac ,koji je pešačio putem solunskog fronta i ovaj put je uz našu decu. “Uvek sa decom” se zahvaljuje svim učesnicima i odaje počast svim junacima Velikog rata.

Program akcije
1.Dan –Sreda -11.07.2018god- Krenulo se autobusom u 6 časova as parkinga Štark arene

O akciji "100 dece za 100 godina" možete pročitati više na veb stranici Otadžibna pamti.

 

100dece

 

Donacija - jastuci

Gospodin Milutin Topalović, vlasnik firme TIN MADRACI doo iz Preljine je na inicijativu tate, našeg Nemanje, Marka Jovaševića donirao 18 jastuka za odeljenje dečije onkologije. Uvek sa decom se zahvaljuje na pomoći i donaciji koja će deci na odeljenju boravak na lečenju učiniti udobnijim.

 

jastuci

 

Donacija - fotelje

Dragi naši, imamo još jednu veliku vest za sve roditelje koji su uz svoju decu na onkologiji IORS-a, nove fotelje u izolacionom bloku. Uz veliku i svesrdnu pomoć u donaciji grupe za SPEKOF i studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Naša zahvalnost je bezgranična a još jedan veliki problem je uspešno rešen. Nadamo se dragi naši, mame i tate, da ćemo Vam bar malo olakšati teške trenutke koje provodite uz decu tokom oporavka u izolaciji.

 

fotelja1

 

fotelja3

 

fotelja4

 

fotelja5

 

fotelja6

 

fotelja7

 

 
Strana 1 od 2