Baner

Svečana skupština Udruženja Uvek sa decom povodom 30 godina postojanja

   Udruženje Uvek sa decom je 2. Septembra 2021 obeležilo svečanom skupštinom 30 godina svog postojanja. Skupština grada Beograda nam je izašla u susret i ustupila prostor u kom smo obeležili jubilej.

   Istorija duga 30 godina ne može da stane u par rečenica. Period kad je udruženje osnovano bio je turbulentan i težak za celo društvo a posebno za decu obolelu od raka. Ljudi od vizije su shvatili važnost takve organizacije i rezultat je osnivanje Uvek sa decom.

   Tokom ovih 30 proteklih godina smo uz pomoć donatora kupovali, renovirali, popravljali odeljenje dečije onkologije. Realizovali smo osnivanje ‘’Roditeljskog kutka’’, projekte ‘’Da moja kosa bude tvoja kosa’’, ‘’Zec Dobrivoje’’, ‘’Licenca za Deda Mraza’’.

   Želeli smo da se zahvalimo na učestvovanju u ostvarivanju naših projekata dodeljivanjem plaketa, sa željom da se naša saradnja nastavi i dalje. Plakete su dobila i izlečena deca koja su, svako na svoj način, nastavila da budu aktivan deo udruženja. Ponosni smo na njih i drago nam je što uz njihovu posvećenost svest o deci oboleloj od raka postaje stvarnost. Ukupno smo dodelili 66 plaketa, slobodno možemo reći, našim prijateljima.

Naš rad se nastavlja. Bićemo tu za sve kojima su potrebni uvo za slušanje, ruka podrške I pomoći, srce prijatelja.

 

svecana skupstina 01

 

svecana skupstina 02

 

svecana skupstina 03

 

svecana skupstina 04