Baner

Humanitarni koncert "Dete od snova"

HUMANITARNI KONCERT „DETE OD SNOVA“
VEČE PUNO LJUBAVI, EMOCIJA I SOLIDARNOSTI

 Beograd, 21. februar 2022. – Na humanitarnom koncertu „Dete od snova“ koji je sinoć održan u Kombank dvorani više stotina posetilaca, brojne muzičke zvezde, plesači, glumci i deca su poslali puno ljubavi i podrške svim mališanima koji se bore sa rakom, ali svi zajedno su i doprineli da se prikupe značajna finansijska sredstva za Roditeljski kutak.

Kombank dvorana je bila ispunjena hitovima domaće i strane pop i rock muzike, a publika je skoro ceo koncert bila na nogama. Igralo se i pevalo uz hitove  Željka Vasića, Borisa Režaka, Kneza, Daniela Kajmakoskog, Dušana Svilara, Bojane Mašković, Igora Simića i Bojana Marovića. Domaće i strane pop i rock hitove su maestralno izveli Bojana Stamenov, Ana Bebić, Branislava Podrumac, Filip Pat, Aleksandra Bijelić u pratnji pijaniste Filipa Bulatovića i Etno Jazz Orchestra. Jake emocije izazvao je dečji hor „Iskončići“ izvođenjem pesme „Plava ptica“, a glumci Stojan Đorđević, Mateja Popović i Andrijana Đorđević su sa talentovanom decom Sarom Simić i Tomislavom Božovićem izvodili igrokaze koji su govorili o deci, životu, porodici, važnim trenucima. Pesnik Marko Milošević je uz klavirsku pratnju recitovao svoje stihove, a plesači Milana Gromilića su izveli teatralne koreografije uz muziku Abbe.

Pred kraj programa Bajaga je uz klavirsku pratnju Saše Loknera izveo predivnu baladu „Od kada tebe volim“, a Dejan Cukić je pesmom „Ja bih da pevam“ podsetio da je život samo jedan i da svakoga dana treba uživati u muzici. Na kraju koncerta su se na sceni svim učesnicima pridružila i deca koja su uspešno završila lečene i svi zajedno su otpevali pesmu „Dete od snova“, što je pored osmeha kod svih prisutnih izazvalo i suze i veliki aplauz.

Humanitarni koncert je organizovan u saradnji sa Bojanom Mašković i prijateljima.

Zahvaljujemo se svima pevačima,glumcima i igračima,koji su učestvovali u koncertu, bendu u sastavu; Stevan Milijanović, Mladen Pecović,Ivan Bambi Mirković, Aleksa Milijanović, Aleksandar Radulović,Miloš Nikolić
 Bek vokalima: Jelena Đurić i Dajana Ivin
Zahvaljujemo se i Mateji Popoviću, Dušanu Popoviću, Stefanu Uliću Frti, Božidaru Maroviću, Damnjanu Jovanoviću.
Scenaristkinji Milici Živković, režiseru Željku Aleksiću,Strahinji Đuriću i Late Night studiju,
Producentima projekta: Nataliji Lukić, Sanji Slavković, Andriani Gavrilović, Sanji Veličković  Jeleni Stajkovac .
 Zahvaljujemo se  Anji Zelić na medijskoj promociji ,snimatelju Aleksandru Stojanoviću, fotografu Đorđu Tomići  i svim volonterima.
 
Realizaciju humanitarnog koncerta podržali su Ministarstvo kulture i Kombank dvorana, a pored njih i mnoge kompanije kojima se zahvaljujemo.

 

dete od snova 01

dete od snova 02

dete od snova 03

dete od snova 04

dete od snova 05

dete od snova 06

dete od snova 07

dete od snova 08

dete od snova 09

dete od snova 10

dete od snova 11

dete od snova 12

dete od snova 13

dete od snova 14

dete od snova 15

dete od snova 16

dete od snova 17

dete od snova 18

dete od snova 19

dete od snova 20

dete od snova 21

dete od snova 22

dete od snova 23

dete od snova 24

dete od snova 25

dete od snova 26

dete od snova 27

dete od snova 28

dete od snova 29

dete od snova 30

dete od snova 31

dete od snova 32

dete od snova 33

dete od snova 34

dete od snova 35

dete od snova 36

dete od snova 37

dete od snova 38

dete od snova 39

dete od snova 40

dete od snova 41

dete od snova 42